Daj się porwać „Latynoskim Inspiracjom”

Będzie to pierwszy wieczór,  tylko dla Ciebie, w ramach comiesięcznego cyklu „Ścieżkami Kobiecych Pasji”.

  1. Zatrzymaj się na chwilę, w chaosie pilnych spraw i odwiedź nas w warszawskiej Yerbaciarni Terere przy ul. Bartoszewicza 11, w środę 27 lutego 2013 o godzinie 18.00. Ciepła atmosfera Yerbaciarni przeniesie Cię w latynoskie klimaty szczęśliwości i wolności, a dzięki Dorocie Wieczorek – właścicielce tej gościnnej kawiarenkidowiesz się o tajemniczej mocy yerba mate, zobaczysz jak ją parzyć i będziesz miała okazję skosztować jej smak.
  2. Przy lampce wina poznasz bohaterki wywiadów opublikowanych na Portalu Kobiece Pasje, a ich opowieści być może zainspirują Cię do realizacji własnych marzeń.

Magdalena Ładanaj przeniesie Cię do kostarykańskiego raju. A muzyka chilijskiego artysty Coki Marqueza i jego zespołu, rozmarzy Cię i uwiedzie swoją magią na dłużej niż myślisz. Anna Chudzik-Pawlik poprowadzi Cię ścieżkami podróżniczej mapy marzeń, a Kasia Galon rozbudzi Twoje zmysły argentyńskim tangiem wykonanym przy akompaniamencie wybitnego  bandoneonisty Grzegorza Bożewicza.

Zrób sobie chwilę przyjemności. Przyjdź na spotkanie Kobiecych Pasji, a tej zimy latynoskie słońce zamieszka w Twojej duszy.

Zapraszamy serdecznie.

Wstęp wolny!

Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc i duże zainteresowanie Imprezą, uprzejmie prosimy o potwierdzenie chęci uczestnictwa w naszym Pierwszym Wieczorze wysyłając e-mail z imieniem i nazwiskiem uczestnika na adres:ania@kobiecepasje.pl


Szczegółowy Program

27.02.2013 Yerbaciarnia Terere 18:00-22:00 (4h)

  1. 18:00-18:15 (15min) powitanie gości i przedstawienie uczestników, sponsorów
  2. 18:15-18:45 (30min) pokaz parzenia, historia yerba-mate  , właściwości zdrowotne, narzędzia do parzenia (prelegent, właścicielka Yerbaciarni Terere Dorota Wieczorek )
  3. 18:45-19:15 (30min) slajdy i opowieść o kostarykańskim raju (prelegent Magdalena Ładanaj) + kostarykańskie tło muzyczne z CD
  4. 19:15-20:00 (45min) koncert zespołu Coki Marquez Band (Coki Marquez artysta prosto z Chile, o zespole opowie Kasia Chamera-Marquez)
  5. 20:00-21:00 (60min) warsztat z podróżniczej mapy marzeń (zajęcia plastyczne poprowadzi Anna Chudzik-Pawlik z Manufabricum, w tle muzyka z CD Coki Marquez Band).
  6. 21:00-21:45 (45min) pokaz tanga przy akompaniamencie bandoneonisty Grzegorza Bożewicza (poprowadzi Katarzyna Galon ze szkoły Salsa Clasica)
  7. 21:45-22:00 (15min) – losowanie niespodzianek zamknięcie imprezy Kobiecych Pasji , zapowiedź następnej.

Mapka dojazdowa

 

 

 


 

 

 

 

 

2,391 total views, 2 views today

Dodaj komentarz

Why ask?